شنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۶:۴۵
سرویس : اخبار برگزیده
کد خبر : ۱۱۱۴۱
گزارشگر : ۱۵۷۴
سرویس اخبار برگزیده
استاندار:

دستگاههای اجرایی برنامه عملیاتی برای تحقق اشتغال دانش بنیان تدوین نمایند

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر « ایجاد فرصت های شغلی پایدار با تأکید بر استفاده از توسعه فناوری و اقتصاد دانش بنیان»اظهار داشت: هیچ تکلیف و ماموریتی بالاتر از ایجاد شغل برای دستگاههای اجرایی استان متصور نیست و همه مدیران برنامه عملیاتی و اجرایی تحقق اشتغال از مسیر تولید دانش بنیان تدوین و پیگیری نمایند .

دستگاههای اجرایی برنامه عملیاتی برای تحقق اشتغال دانش بنیان تدوین نمایند
(شنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۱) ۱۶:۴۵

حسین مدرس خیابانی در شورای برنامه ریزی و توسعه استان که با حضور مدیران دستگاههای اجرایی ذیربط در سالن وحدت استانداری برگزار شد ، بیان کرد: شاخص ارزیابی کارآیی و اثربخشی عملکرد دستگاهها ایجاد اشتغال بر پایه فعالیت های دانش بنیان است، بطوریکه رویکرد بودجه دستگاههای اجرایی نیز با هدف رونق اشتغال دنبال شود .  

وی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب در استفاده از ظرفیت اصل 44 قانون اساسی افزود :دستگاههای اجرایی به ویژه  صنعت و معدن ، جهاد کشاورزی و گردشگری باید به سمت جلب مشارکت بخش خصوصی برای تکمیل پروژه های نیمه تمام اقتصادی گام بردارند .

وی دو اولویت مهم استان را تامین « آب و راه » دانست که بر سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه های مختلف نیز تاثیر گذاشته و در ادامه تاکید کرد: کماکان بیشترین اعتبارات به این دو بخش اختصاص می یابد تا زمینه ایجاد زیرساخت های مورد نیاز استان فراهم شود .

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بودجه های دولتی کفاف اجرای برخی پروژه های بزرگ را نمی دهد؛ ضرورت دارد دستگاههای متولی امر نسبت به جذب سرمایه گذار برای تامین منابع مالی پروژه های زیربنایی اقدام نمایند .  

استاندار با اعلام اینکه سیاست دولت تخصیص بودجه بر مبنای میزان عملکرد و پیشرفت فیزیکی پروژه ها است ، بیان کرد : سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان میزان جذب و تخصیص اعتبارات دستگاههای اجرایی در قالب نقدینگی و اسناد خزانه را ماهانه گزارش نماید و چنانچه دستگاهی در جذب اعتبارات کوتاهی کند ، اعتبارات آن به دستگاه دیگری که امکان جذب دارد ، اختصاص بگیرد .

رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه استان ضمن تاکید بر ضرورت تبدیل دارایی های غیرمولد دستگاههای اجرایی به دارایی مولد ، عنوان کرد : فرمانداران موظفند با بررسی دقیق ، ساختمان ها و سوله های بلا استفاده دستگاههای اجرایی را شناسایی و برای تولید شغل در اختیار شرکتهای دانش بنیان ،  زنان خودسرپرست و اقشار آسیب پذیر قرار داده و یا به مرکز فرهنگی و ورزشی تبدیل نمایند .

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز در نشست شورای برنامه ریزی با بیان اینکه اعتبارات در دو بخش هزینه‌ای و تملک دارایی و عمرانی برای سال ۱۴۰۱ اختصاص یافته است، افزود:  اعتبارات هزینه ای کلان کشور ۹۹۹ هزار میلیارد تومان و اعتبارات هزینه‌ای سیستان و بلوچستان که بابت حقوق و دستمزد پرسنل پرداخت می‌شود ۹۶۱ میلیارد تومان برای ۲۶ دستگاه اجرایی مشمول بودجه استان است که ۳۰ درصد رشد نشان می دهد .

مهرداد عرب‌اول  گفت: بدون لحاظ کردن یک سوم درآمد نفت سیستان و بلوچستان رتبه یکم کشور و با احتساب یک سوم درآمد نفت رتبه دوم را دارد. وی میزان اعتبارات تملک دارایی استان را حدود پنج هزار و ۳۶۰ میلیارد تومان اعلام کرد .

گفتنی است در شورای برنامه ریزی و توسعه استان مقرر شد ؛ دستگاههای اجرایی استان شامل ؛ راه و شهرسازی شمال استان ، میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ، پارک علم و فناوری ،  بنیاد مسکن و راهداری و حمل و نقل جاده ای نسبت بهسازی ، ساماندهی و نصب المان های مناسب در پنج میدان شهری اقدام نمایند .


تعداد بازدید : ۱,۱۸۶
(شنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۱) ۱۶:۴۵
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید